Nypremiär som instruktör

Idag var det dags att sätta igång som instruktör igen. Jag har inte kört klass sedan juni förra året, så det var lite pirrigt innan. Det är bra att ha uppehåll från det jag brukar göra för då får jag reflektera över om jag gör saker för att jag vill eller för att jag brukar. Det var verkligen kul att köra igen. Kul att trycka in ett nytt program och vara nervös för att köra det. Det är också skönt att känna att jag har kommit tillbaka i kroppen. Grundstrykan och grundkondisen finns där. Nu ska jag bara bli lite explosiv igen så jag kan köra bodycombat och Taekwondo.


Träningsappar

Då har jag hittat ett par Träningsappar som jag tänkte dela med mig av:

Sats
Perfekt för att snabbt och enkelt boka och avboka sina klasser och hitta närmaste center när man är ute och reser i annan stad.

Barnvagnsutmaningen
Kul liten App från Nestle som går ut på att utmana sina vänner i barnvagnspromenader. Via gps:en kan du se din runda du gått och hur snabbt. Du får medaljer och erbjudanden. Kopplas automatiskt till Facebook och plockar upp de vänner som också har appen.

Funbeat
Träningsdagbok där du både kan lägga in din träning manuellt eller spela in löparrundan via gps.


Bodybalance 56

Idag var det dags att damma av instruktörsvästen (www.sats.se) och göra mig redo att börja instruera igen. Kvartalsutbildningen till Bodybalance 56 genomfördes på Sportlife Lindholmen och som vanligt när jag kör ett nytt program är jag helt nollställd efteråt. Det jag kommer ihåg såhär på rak arm är att krigarpositionerna i låt 3 var tuffa och utmanande. Låren skakade när den sista noten spelades. Det ska bli kul att sätta tänderna i programmet så jag kan börja hoppa in och vicka snart.

Veckans rörelse

* Onsdag SatsBaby
Avbröt efter 15 min då jag kände mig lite hängig efter feber tidigare i veckan.

* Torsdag Yoga
Lektion 7/9

* Fredag bodycombat
Release för det nya programmet och mitt andra BC pass sedan nästan 1 år.

* Lördag Bodybalance
Kvartalutbildning program 56


RSS 2.0