Trött efter träning

Det är inte när man genomför träningspasset som man vet hur det tar på kroppen, det är först efteråt.
 
Imorse när jag vaknade tyckte jag det var en bra idé att dra till simhallen och bara plaska runt lite. Det gick ju så bra igår tänkte jag, och kände samtidigt en viss tvekan. Jag bestämde mig för att låta bli och istället känna efter hur kroppen reagerade på gårdagens träning.
 
Under dagen blev jag tröttare och tröttare och nu är jag inte långt ifrån att krypa till sängen. Om jag har tur klarar jag mig till kl 21. :) Jag har blivit så vis!

Första träningspasset på 4,5 mån

Efter 4,5 mån vågade jag mig tillbaka till någon slags träningsform. Febern jag gått och dragit på under hösten har äntligen gett med sig och förra veckan fick jag för första gången lust att snöra skorna på mig och gå in på träningscentret där jag brukar hålla klasser.

Så idag var det dags. Jag smet ifrån jobbet vid lunch och satte mig på en motionscykel. Jag tänkte "bättre för lite än för mycket" och knappade in nivå 3 (av säkert 100...). Trampade försiktigt på i takt till musiken och hoppade av när det gått 15 min. Kunde konstatera att det räckte både gott och väl. Avslutade med lite planka (på knäna...jösses) och gick yr ut till duschrummet.

Jag insåg när jag stod och duschade att vägen till en hälsosam och stark kropp från att ha varit sängliggandes i tre månader är grymt mycket elakare än en från en graviditet.

Jag är så tacksam för att jag får lov att röra lite på mig igen. Från och med nu kommer jag uppskatta varje träningstillfälle och när jag kan använda kroppen till det jag önskar.

Snön singlar ner över stan

Vilken härlig start på dagen! Lilla dottern sov utan att göra ett ljud ifrån sig till kl 6.20, OCH somnade om till 7.40.

Vi gick upp och hängde under en filt i soffan. När jag nu är påväg till jobbet för första arbetsdagen sen aug 2011 möts jag av denna vy.

http://instagr.am/p/SxIsDXsG-6/

Livet är vackert just i denna stund.


RSS 2.0