Veckans strapatser

Denna veckan har inneburit vakande nätter och en dotter som minsann inte vill sova speciellt mycket på dagen heller. Sova är ju sånt som små bäbisar gör, tycker troligtvis min 5 månader gamla dotter.

Så med prioreting av sömn vid varje ledig stund finns inte mycket tid över för bloggande. Därför tänkte jag börja sammanfatta veckan lite nu när jag står på spårvagnen och min dotter somnat en stund i vagnen.

I onsdags skulle vi testa babyrytmik i Fässbergs församlingshem (http://www.svenskakyrkan.se/default.aspx?id=760192">http://www.svenskakyrkan.se/default.aspx?id=760192">http://www.svenskakyrkan.se/default.aspx?id=760192%3C/a%3E">http://www.svenskakyrkan.se/default.aspx?id=760192) med mammakompisarna. Min dotter somnade såklart på väg dit så vi missade hela kalaset med hängde en stund på Öppna förskolan och fikade. Vi gjorde ett nytt försök på torsdagen i Korskyrkan i Krokslätt och lyckades faktiskt komma dit och delta denna gången. Det var supermysigt.

På torsdag kväll stack jag iväg och tränade mitt första "riktiga" Taekwondopass (http://www.hagataekwondo.com">http://www.hagataekwondo.com">www.hagataekwondo.com) eftersom yogan var inställd tillfälligt. Det var så oerhört kul att sparka på spadar och stora blå mitsar igen. Jag tog det försiktigt och tog kanske i med 70% fart och 50% kraft. Jag gjorde inga snurrande tekniker förutom dwitchagi (bakåtspark) och inte heller några tekniker i luften, typ saxar. Dagen efter vad jag go träningsvärk i vaderna och ingen smärta så det betyder att jag inte tog i för mycket. För första gången i mitt liv ska jag låta kroppen styra hur hårt jag ska träna istället för att jag ska försöka styra kroppen.

Så nu när jag kommer till slutet av detta inlägg är det kväll och min dotter har somnat för natten. Nu ska jag ta en kopp te och sy om ett par byxor. Jag hoppas på en lite lugnare natt. Kanske ska testa att lägga mig lite tidigare...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0